Produse farmaceutice de calitate

Avem un portofoliu de peste 200 de produse din import şi de pe piaţa internă, atent selectate pentru a satisface cel mai bine nevoile dumneavoastră.

Înţelegem nevoile pieţii

Lucrăm în mod constant la îmbunătățirea serviciilor noastre oferind produse din cele mai noi şi mai bune, la prețurile cele mai competitive.

Responsabilitate faţă de clienţi

Nu solicităm o comandă minimă de produse. Livram săptămânal, indiferent de locaţia clientului. Asigurăm respectarea condiţiilor de temperatură şi umiditate în timpul transportului.

Despre noi

Imedica S.A. este o companie având ca obiect de activitate importul şi distribuţia de medicamente de uz uman, suplimente alimentare, produse cosmetice şi dispozitive medicale.

Imedica S.A. a înfiinţat în 1999 un departament de cercetare-dezvoltare desfăşurat printr-o firmă afiliată – Imedica Laboratories S.A., care acoperă toate etapele dezvoltării medicamentelor noi, combinaţiilor medicamentoase şi suplimentelor alimentare.

Din anul 2004 Imedica a implementat sistemul de management al calităţii în conformitate cu standardul ISO 9001 :2000 iar în anul 2010 s-a realizat certificarea pentru standardul ISO 9001 :2008.

Viziune şi valori

 • Orientare către clienţi - Rămâne obiectivul fundamental al activităţii noastre, în sensul de a răspunde şi satisface nevoile acestora şi a le oferi servicii de bună calitate.
 • Profesionalismul echipei - Asiguram condiţii optime pentru dezvoltarea profesională, încurajând şi susţinând inovaţia. Promovăm spiritul de echipă şi recompensam activitatea funcţie de performante.
 • Performanta - Suntem angajaţi în a realiza performanţă economică pentru a menţine nivelul de profitabilitate corelat cu nevoia de a ne asigura dezvoltarea şi menţinerea activităţii conform cu cele mai înalte standarde din domeniu.
 • Creativitatea/Inovaţia - Promovăm creativitatea/inovaţia ca sursă de eficienţă la nivelul tuturor componentelor activităţii în concordanţă cu reglementările în domeniu. Încurajăm noul dacă vine în întâmpinarea celor care beneficiază de serviciile noastre : furnizori şi clienţi.
 • Calitatea - Evaluam furnizorii şi calitatea produselor oferite conform cu reglementările în domeniu. Ne desfăşurăm activitatea conform cu regulile de bună practica de distribuţie şi fabricaţie şi ne evaluăm activitatea conform cu  standardele în domeniu. Monitorizăm continuu evaluarea activităţii şi modul de implementare a măsurilor preventive şi corective.

Echipa

Avem o echipă dinamică şi profesionistă atent selecţionată pentru a asigura activitatea desfăşurată în toate departamentele noastre: 

 • Departmentul ştiinţific si de promovare;
 • Departamentul de vânzări;
 • Depozitul;
 • Departamentul de distribuţie;
 • Departamentul economic şi administrativ;
 • Departamentul de cercetare-dezvoltare;

Oportunităţi de angajare la Imedica

Suntem mereu în căutarea profesioniștilor dornici de a-şi dovedi valoarea. Dacă împărtăşiţi valorile noastre și doriţi să faceţi parte din echipa noastră, nu ezitaţi să ne trimiteţi CV-ul pentru evaluare și cineva de la Imedica vă va contacta în cel mai scurt timp.

PESTE 20 DE ANI

DE EXPERIENTA

200 DE PRODUSE

IN PORTOFOLIUL NOSTRU

3000 DE CLIENTI

DIN TOATA ROMANIA